Zľava -20% na POTLAČ tričiek a mikín so zľavovým kódom TEXTIL20

ZISTIŤ VIAC
Aktuality a akcie

Personalizované hrnčeky: originálny darček s vlastným dizajnom

Personalizované hrnčeky: originálny darček s vlastným dizajnom

Hľadáte originálny spôsob, ako potešiť vašich blízkych alebo zviditeľniť značku? Potlač hrnčekov vlastným dizajnom je ideálnym riešením! Personalizované hrnčeky sú nielen praktické, ale aj jedinečné. Či už ich plánujete darovať na Vianoce, narodeniny, výročia alebo iné špeciálne príležitosti, vždy vyčarujú úsmev a stanú sa každodenným spoločníkom. V Online tlači vám ponúkame možnosť navrhnúť hrnček presne podľa vašich predstáv – stačí si zvoliť vlastnú grafiku, logo, fotografiu alebo text a my sa postaráme o zvyšok.

Našu ponuku hrnčekov nájdete TU. V nej si môžete vybrať rôznych druhov hrnčekov, ako napríklad: keramické hrnčeky biely/ čierny, s farebným vnútrom, s metalickým vnútrom, perleťový, magický, kávový, smaltovaný hrnček alebo dokonca aj plechovú turistickú fľašu.

 

Prečo je personalizovaný hrnček skvelou voľbou?

  1. Originálny darček na každú príležitosť
    Personalizované hrnčeky sú perfektným darom pre každého, kto ocení osobný dotyk. Na Vianoce, Valentína, narodeniny alebo Deň matiek – vďaka vlastnému dizajnu dokážete vytvoriť darček, ktorý bude nielen užitočný, ale aj symbolický. Stačí pridať fotografiu, obľúbený citát alebo vtipnú grafiku a máte darček, ktorý bude obdarovaného sprevádzať každý deň.

  2. Unikátny reklamný predmet pre firmy
    Pre podnikateľov sú hrnčeky s vlastným logom alebo firemným sloganom skvelým propagačným nástrojom. Hrnčeky sú používané denne a vaša značka bude na očiach nielen zamestnancom, ale aj klientom či partnerom. Je to cenovo dostupný a efektívny spôsob, ako posilniť povedomie o vašej firme, pričom každý kus nesie váš unikátny dizajn.

  3. Zachytenie spomienok
    Personalizovaný hrnček s fotkou domáceho miláčika, z rodinnej dovolenky, svadby alebo iných nezabudnuteľných momentov je krásnym spôsobom, ako si uchovať spomienky na dlhé roky. Každý dúšok z tohto hrnčeka vás vráti k chvíľam, ktoré stoja za to si pripomenúť.

  4. Praktickosť a trvácnosť
    Hrnček je dar, ktorý sa vždy hodí. Na rannú kávu, čaj alebo kakao – je to predmet, ktorý obdarovaní budú používať každý deň. Vďaka kvalitnej potlači a odolným materiálom sú naše hrnčeky nielen krásne, ale aj trvácne.

 

Personalizovaný hrnček je viac než len obyčajný predmet. Je to darček, ktorý spája krásu s funkčnosťou, a ktorý bude mať osobitný význam pre každého, kto ho dostane. Či už chcete potešiť svojich blízkych na sviatky, alebo hľadáte kreatívny spôsob, ako zviditeľniť svoju značku, s našimi tlačiarenskými službami a možnosťou vlastného dizajnu hrnčekov určite nešliapnete vedľa.

Vyberte si z našej širokej ponuky hrnčekov a my sa postaráme o zvyšok! 

© 2024 D one PRINT, s.r.o. | Všetky práva vyhradené