Zľava -20% na POTLAČ tričiek a mikín so zľavovým kódom TEXTIL20

ZISTIŤ VIAC
Aktuality a akcie

20% ZĽAVA NA CELÚ OBJEDNÁVKU

20% ZĽAVA NA CELÚ OBJEDNÁVKU

V dnešnej dobe je tlač neoddeliteľnou súčasťou každého podnikania, kreatívneho projektu alebo osobnej potreby. Či už potrebujete vizitky na firemné stretnutia, plagáty na propagáciu vašich podujatí, alebo personalizované darčeky pre vašich zamestnancov či blízkych, je dôležité nájsť spoľahlivého partnera na realizáciu vašich tlačových potrieb. V Online tlači sme pripravení vám ponúknuť všetko toto a ešte viac – a teraz máte navyše možnosť využiť zľavu na vašu prvú objednávku!

ZĽAVA 20% NA PRVÚ OBJEDNÁVKU 

Máte firmu alebo podnikáte? Zaregistrujte sa na našom webe a využite zľavu 20% na vašu prvú objednávku! Zľava platí na celú objednávku, ktorú si vytvoríte na našom e-shope. Stačí ak, sa zaregistrujete na našom webe. POZOR pri registrácií je nevyhnutné zadať IČO vašej firmy. Cena z nákupu sa vám odčíta po tom ako v košíku zadáte zľavový kupón v znení online20.
Zľava platí len na prvú objednávku pre novo-registrované firmy, ktoré si môžu túto akciu uplatniť pod jedným IČO-m len raz. V prípade vytvorenia ďalšieho účtu za účelom opätovného uplatnenia zľavy firmou, ktorá už danú zľavu raz využila, si vyhradzujeme právo na zrušene neférovo získanej zľavy. Zľavu je možné uplatniť si pri objednávkach do 200 eur. 

Nepremeškajte túto príležitosť a získajte kvalitné tlačiarenské produkty za skvelú cenu. Zľava 20% je k dispozícii pre firmy aj živnostníkov. 

Navyše pri objednávkach v hodnote nad 50€ vám ich doručíme zadarmo v rámci celej SR. Stálym klientom ponúkame možnosť bezplatného doručenia všetkých objednávok v rámci Bratislavy.

Tešíme sa na vašu prvú objednávku v Online tlači a veríme, že sa staneme vaším spoľahlivým partnerom pre všetky vaše tlačiarenské potreby!

© 2024 D one PRINT, s.r.o. | Všetky práva vyhradené